+31 (0)577 461 864

Over ons

Veluwse Chaletparken

Van den Brink Chaletparkbeheer is opgericht in 2009 en houdt zich bezig met de exploitatie van chaletparken, vooral op de Veluwe. Elk park kenmerkt zich door zijn eigen uitstraling en ligging, veelal rustig gelegen en midden in de natuur. Onze klanten zijn mensen die in de weekenden en vakanties de drukte van de stad of het werk willen ontvluchten en op latere leeftijd vaker van hun recreatieverblijf willen genieten.

Hoofdvestiging

Van den Brink Chaletparkbeheer heeft zijn hoofdvestiging in Voorthuizen. Van hieruit wordt de administratie gevoerd van de diverse parken en campings. Op de parken zelf is een beheerder aanwezig, die zorg draagt voor de dagelijkse leiding, het verrichten van klein onderhoud en eenvoudige storingen. Daarnaast hebben we een eigen technische dienst, welke groot onderhoud, aanleg en renovatie van infrastructuur en grotere storingen op het terrein verhelpt.

Toeristische camping

Naast de chaletparken is van den Brink Chaletparkbeheer ook eigenaar/exploitant van een toeristische camping in Gelderland. Dit is weer een hele andere tak, waar de nadruk echt ligt op het toeristisch kamperen, hetzij voor een seizoen, maar ook voor een aantal dagen, een korte of lange vakantie. Hier vindt u uitgebreide faciliteiten, waaronder horeca, speeltuin en zwembad. Informatie hierover kunt u vinden op www.dereehorst.nl 

Contactgegevens

Kieftveen 18
3791 PP Voorthuizen

Email: vandenbrink@chaletparkbeheer.nl